Klub sa najlepšeg stadiona u Evropi osvojio istorijski bod, prvi u Seriji A posle više od 20 godina

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ponedeljak je kao po pravili rezervisan za kraj runde u Seriji A, a dupli program otvorili su Kaljari i Komo utakmicom u kojoj nije bilo pobednika - 1:1.

Na taj način je gost sa prelepog jezera i popularnog odmarališta došao do prvog boda po povratku u najviši rang nakon 21 godine i u drugoj rundi pobegli sa dna tabele.

Trener i deoničar u klubu Sesk Fabregas postavio je na teren tim koji nije došao da se brani, što je viđen na samom startu kada je gol Andree Belotija poništen zbog ofsajda. Do pauze se istakao i golman gostujućeg tima Pepe Rejne pošto je lepo zaustavio udarac Zita Luvumba, ali je u 44. minutu ipak poklekao.

Roberto Pikoli je bio najviši u skoku posle centaršuta Sebastijana Luperta, pa je Kaljari na pauzu otišao sa plusom. Taj rezultat ipak nije bio dugo aktivan.

Već u 54. minutu je Patrik Kutrone realizovao dodavanje Alberta Dosene, pa je Komo tako proslavio i prvi gol u novoj kampanji kada je šampionat u pitanju. Do kraja meča se istakao i čuvar mreže tima sa Sardinije Simone Skufet posle pokušaja Nika Paza, a uzbuđenje je viđeno i u nadoknadi pošto je Kaljari tražio penal, ali ga nije dobio.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Trener Genta posle pobede nad Partizanom: "Možda zbog vrućine nismo igrali dobro u drugom delu meča"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA