Bio je najveća mlada zvezda fudbala, sada dobija drugu šansu: Hames Rodrigez ponovo u Madridu!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Te 2014. godine kada je postigao šest golova za svoju Kolumbiju na Svetksom prvenstvu svi su smatrali da je njegov dolazak u Real pun pogodak. Hames Rodrigez ipak nikada nije dostigao svoj pouni potencijal i zbog toga je njegova karijera krenula silaznom putanjom od 2020. Sada ipak dobija drugu šansu u Madridu.

Ofanzivac je potpisao ugovor sa Rajo Valjekanom i tako se vratio u glavni grad Španije posle četiri godine. Doduše, ovog puta će boraviti u predgrađu Valjekas.

Španski klub je u saopštenju podsetio da je Rodrigez u julu ove godine bio proglašen za najboljeg igrača Kopa Amerike. Reprezentacija Kolumbije je osvojila drugo mesto na Kupu Amerike, pošto je u finalu posle produžetaka poražena od Argentine 1:0.

Hames je tokom boravka u Realu na 125 mečeva dao 37 golova, a tokom karijere je igrao za Envigado, Banfild, Porto, Monako, Real, Bajern, Everton, Al Rajan i Olimpijakos. Nedavno je raskinuo ugovor sa Sao Paulom.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari ukrasili "WiZink Centar": Grafiti osvanuli na zidu dvorane pred meč Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA