Engleski velikan nije doveo nikoga do danas, a onda su ovim transferom šokirali fudbalski svet

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Samo jedan klub u ligama "petice" još uvek nije doveo igrača u svoje redove, ali čini se da je i tome došao kraj. Liverpul je konačno angažovao fudbalera, odnosno to će uskoro i ozvaničiti. Gruzijski golman Giorgi Mamardašvili potpisaće sa "redsima" ugovor koji će Valensiji uliti injekciju keša.

I pored toga što jednom od najvećih klubova sveta ne škripi na poziciji golmana pošto je tu nepikosnoven Alison Beker, oni su odlučili da izdvoje 35 miliona evra za njega i ostave ga na pozajmici u Španiji.

U Liverpulu nisu zadovoljni svojom drugom opcijom Kaominom Keleherom i u Gruzinu vide rešenje na duže staze, u početku možda kao B opcija, a kasnije i kao prvo rešenje između stativa.

Mamardašvili ima 23 godine i dodatno je na sebe skrenuo pažnju tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Za Valensiju je od 2021. odigrao preko stotinu mečeva i etablirao se u pouzdanog golmana. Prethodno je nosio opremu Dinama iz Tbilisija, Rustavija i Lokomotive iz Tbilisija.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako se slavila titula Liverpula: Vatromet, baklje i navijači

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA