Nemanja Stojić zvanično otišao iz Zvezde: Crveno-beli zaradili, štoper stigao kod Lazetića u Izrael

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Stigao je na samom početku leta u Crvenu zvezdu Nemanja Stojić kao veliko pojačanje iz TSC-a, a dobio je i poziv u reprezentaciju Srbije. Nakon Evropskog prvenstva je Stojić debitovao za Zvezdu, ali je veoma brzo promenio klub i otišao u Izrael.

Zvanično, Nemanja Stojić je postao novi igrač Makabija iz Tel Aviva koji sa klupe predvodi Žarko Lazetić. On je prošao medicinske preglede i zadužio je dres sa brojem 18, te će se odmah staviti na raspolaganje novoj ekipi.

Nemanja Stojić je poručio da je izuzetno srećan što je stigao u ovaj klub.

- Makabi je klub sa bogatom istorijom i najveći je tim u Izraelu, slušao sam o njemu još kao dete. Srećan sam što sam ovde, što ću raditi ponovo sa Žarkom Lazetić koji je bio poseban za moju karijeru. Pokušaću da pomognem Makabiju da osvoji što više titula i da bude što bolji u Evropi - poručio je Stojić.

Zvezda će na ime obeštećenja zaraditi 1.400.000 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Reprezentativac Srbije Nemanja Stojić potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexmil

    26. avgust 2024 | 16:18

    Kakva komedija!

  • mare15

    26. avgust 2024 | 15:45

    HAHAH....pa ovo nema ni u skrivenoj kameri,dolaze i odlaze u jednom prelaznom roku i jos i zarade na njemu zaista ste jedinstven i unikatni klub na svetu a i jedini navijaci na svetu koji gutaju ovu pricu

  • Paki

    26. avgust 2024 | 15:43

    Zaradili,platili milion,prodali za 1.4 miliona,kad mu isplate tri plate,juni,juli i avgust,plus provizije menadzerima ja se pitam kolika je tuzarada i ko nas ovde pravi ludim? A vrh svega je njegov odlazak ne Evropsko prvenstvo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA