Iz reprezentacije Švajcarske se povukao fudbaler koji je Srbiji poslednjih godina zadavao mnogo muka

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaler koji je reprezentaciji Srbije zadavao toliko muka tokom međusobnih susreta u poslednjih nekoliko godina, Fabijan Šer povukao se iz selekcije Švajcarske i objavio da više neće nositi nacionalni dres.

Odluka dolazi nakon što su i golman Jan Zomer (35) i Džerdan Šaćiri (32) rešili da takođe više ne nastupaju za Švajcarsku i poslednji put kažu zbogom nastupima za reprezentaciju.

Kako je sam istakao, odluku je doneo kako bi se maksimalno fokusirao na nastupe u Njukasl junajtedu.

- Nakon više od deset godina i 86 utakmica za Švajcarsku, došlo je vreme da kažem zbogom - rekao je Šer u objavi na sajtu Švajcarske fudbalske federacije (SFV).

On je predstavljao Švajcarce na tri različita Svetska prvestva i tri Evropska šampionata.

- Ponosan sam što sam igrao za reprezentaciju Švajcarske i nosio grb na grudima na svim svetskim meridijanima. Proživeo sam prelepe momente i emocije, koje sam mogao da iskusim samo sa njom i koje će ostati do kraja života - rekao je Šer.

Fabijan Šer počeo je karijeru u Vilu, zatim je nastupao za Bazel, Hofenhajm i La Korunju, a od 2018. godine je član Njukasla za koji je odigrao preko 160 utakmica.

(Telegraf.rs)

Video: Napredak u 95 minutu srušio Vojvodinu. Strelac gola isključen zbog pogrdnog gestikuliranja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA