Navijač u Engleskoj "poludeo" na skandiranje rivala: Krenuo da im maše rukama, ali je onda još više ponižen

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nepisano je pravilo da nikada sam ne treba ući u raspravu sa protivničkim navijačima. To je na svojoj koži na krajnje neprijatan način doživeo jedan od pristalica Mensfild tauna u Engleskoj tokom utakmice njegovog tima protiv ekipe Linkolna na gostovanju.

Mensfild je tu utakmicu izgubio sa 1:4, a tokom nje je ovaj navijač ušao u raspravu sa suprotnom tribinom na kojoj su bile smeštene pristalice Linkolna.

Naravno, oni su bili u ekstazi i sjajno raspoloženi i videli su koliko se taj jedan konkretan navijač nervira, da su počeli da mu skandiraju.

On je posle toga ušao u raspravu sa njima, čak je u jednom momentu krenuo ka tribini na kojoj su bili navijači Linkolna, ali je zaustavljen od strane obezbeđenja. Da stvar bude interesantnija, on je tada krenuo da maše rukama, što su ovi shvatili kao razlog za dalju provokaciju.

- Ć**avi, pogledaj rezultat - nastavili su da mu viču navijači Linkolna, posle čega se on okrenuo i prestao da obraća pažnju na sve što se dešava.

(Telegraf.rs)

Video: Napredak u 95 minutu srušio Vojvodinu. Strelac gola isključen zbog pogrdnog gestikuliranja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BDF

    26. avgust 2024 | 18:57

    Uvek ti likovi sa cvikerima glume ludilo, a kada dođe do frke, nema ih nigde...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA