Bio je Imperator i mogao je da bude najveći ikad: Jedna stvar mu je uništila karijeru, a sad se skroz povukao

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekim ružama jednostavno nije bilo suđeno da procvetaju. Jedna takva je i došla iz Brazila, iz favele gde je odrasla šutirajući krpenjaču po izuzetno opasnim delovima ove zemlje. Ta ruža je počela da cveta, ali je svoj sjaj naprasno preskinula i jednostavno nestala. Ta ruža se zove Adrijano "Imperator", koji je trebalo da bude jedan od najvećih napadača kog je fudbal ikada video.

Adrijano je imao sve tokom karijere, razoran udarac po čemu je i ostao najpoznatiji jer je bio jedini igrač koji je imao "snagu šuta 99" u čuvenoj igrici PES. On je na terenu bio identičan, razoran udarac, ogromna snaga i velika brzina.

Jednostavno, bio je kompletan fudbaler i trebalo je da bude jedan od najvećih, ako ne i najveći koga je ovaj sport video. Međutim, njegov "sjaj" trajao je isuviše kratko. Tek pet godina je igrao u Interu, s kojim je osvojio prvenstvo Italije 2006. godine, a gde je bio ključna figura.

Ipak, nakon toga mu je otac preminuo, a on više nikad nije bio isti. Počeo je drugačije da se ponaša, fudbal je pao u drugi plan, a on je otišao nekim skroz drugim putem. Pokušavao je da se vrati, igrao je u domovini... Ali, više to nije bio onaj Imperator.

Sada Adrijano vodi skroz drugačiji život, uživa u Brazilu sa svojom porodicom i prijateljima, dok se često obraća i drugima gde veliča Boga.

- Neka vas Bog blagoslovi, a ako vas neko iznervira... Samo ga ugrizite za leđa - glasi opis na jednoj od njegovih fotografija koje je okačio na Instagram.

(Telegraf.rs)

Video: Prijović dovezao “zver” u Crnu Goru, pa razvijao ludačke brzine na moru: Cena jahte, prava "sitnica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA