UEFA objavila sudije za meč Zvezda - Bode Glimt: Evo ko deli pravdu crveno-belima u utakmici sezone

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde i Bode Glimta sastaju se u sredu od 21.00 čas na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu u okviru drugog meča poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Norvežani nose prednost od 2:1 iz prvog duela, stoga će sve biti rešavano u glavnom gradu Srbije.

UEFA je dva dana pred početak ovog meča objavila ko će to deliti pravdu na ovom meču i biće to jedan od najiskusnijih arbitara na Starom kontinentu. U pitanju je Davide Masa iz Italije.

Njemu će pomagati Filipo Meli i Stefano Alasio iz iste zemlje, dok je za četvrtog arbitra postavljen Fabio Marseka iz Italije.

U VAR sobi sedeće Aleandro di Paolo, kao i Danijele Paterna iz Italije, dok je posmatrač suđenja Mehmet Murat Ilgaz iz Turske, a delegat Peter Oskam iz Holandije.

Kada je reč o iskustvu srpskih klubova i reprezentacije sa Masom, on je delio pravdu našem nacionalnom timu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2021. godine protiv Republike Irske kada smo slavili sa 3:2 i to je zapravo i jedini meč koji je Italijan sudio kao glavni arbitar, a da ima veze sa našom zemljom.

(Telegraf.rs)

Video: Napredak u 95 minutu srušio Vojvodinu. Strelac gola isključen zbog pogrdnog gestikuliranja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi

    26. avgust 2024 | 16:41

    Bravo za novinara S.T. koji je među retkim napisao stadion Rajko Mitić a ne Marakana 👏👏👏

  • Joca

    26. avgust 2024 | 13:37

    Bio je glavni sudija na meču Partizan-Olimpijakos u kvalifikacijama za LŠ,ali verovatno je zabranjeno da se spominje Partizan

  • vukodlak

    26. avgust 2024 | 12:43

    Sla ste ga srociliiiii?Valjda ,ceo sastav iz Italije ,sto MISLIM , OK,dok je posmatrač iz Turske???!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA