Kataklizmično stanje terena na stadionu u Čačku: Trave skoro i da nema, svuda su samo blago i kaljuga

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ako se jednom rečju može opisati kako trenutno izgleda fudbalski teren na stadionu u Čačku, gde bi svoje utakmice trebalo da igra Borac, onda bi ta reč glasila - kataklizma. Očajno stanje dovelo je do toga da ovaj klub svoje mečeve Prve lige Srbije umesto u matičnom gradu igra u 60 kilometara udaljenom Užicu.

Stadion "Radomir Antić" ove jeseni "vrvi" od fudbala i kamere ne moraju ni da se sele sa ovog objekta na kojem trenutno nastupaju čak četiri kluba kao domaćini! Naravno, Sloboda iz Užica vodi glavnu reč kao ekipa iz grada na Đetinji, ali se pored njih ovde kao kod kuće osećaju još Borac iz Čačka, Javor iz Ivanjice i Mladost iz Lučana.

To će reći da jedan klub iz Superlige i čak tri kluba iz Prve lige Srbije svoje utakmice igraju na stadionu u Užicu, ali kada vidite fotografije stanja terena u Čačku, biće vam jasno i zbog čega.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije kako sve izgleda, a deluje da od svega ponajmanje na terenu ima travnate podloge. Umesto toga, tu je gomila kaljuge i blata i zaista deluje teško da će se ovo u skorije vreme srediti.

Automatski, to znači da će Borac igrati svoje utakmice u Užicu neki duži vremenski period ili će u slučaju zauzetosti morati da odabere neki drugi stadion.

Posle odigrana četiri kola, Čačani sa pet osvojenih bodova zauzimaju peto mesto na tabeli, a u narednom kolu će baš u Užicu dočekati ekipu Mačve.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Genta posle pobede nad Partizanom: "Možda zbog vrućine nismo igrali dobro u drugom delu meča"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA