Bivši fudbaler Partizana još jednom "raspametio" luksuzom: Uživa u Mančesteru i živi život koji mnogi sanjaju

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 10

Veliki "bum" napravio je mladi i talentovani fudbaler iz Arilja, Filip Stevanović kada je pre tri sezone napustio Partizan i prešao u redove aktuelnog osvajača Premijer lige, ekipu Mančester sitija. Bivši igrač crno-belih je od tada prošao kroz mnogobrojne pozajmice, a ovog leta vratio se u Englesku.

Stevanovića su dok je bio u Partizanu smatrali za jednog od najvećih bisera srpskog fudbala. Njegove igre nisu prolazile nezapaženo, a na 56 utakmica uspeo je da postigne 11 golova za crno-bele, što je bila dovoljna preporuka Sitiju da ga dovede.

Međutim, Građani mu nisu ukazali priliku u prvom timu za sada i Stevanović je odlazio na pozajmice u redove holandskog Herenvena, zatim portugalske Santa Klare i na kraju se ponovo našao u Holandiji gde je prošle godine igrao za RKC Valvajk.

Za ovaj tim postigao je dva gola na 16 utakmica, a ovog leta ponovo je priključen mladom timu Mančester sitija i za sada nije poznato da li u ovom engleskom velikanu računaju na njega za narednu sezonu ili će ga ponovo poslati na neku od pozajmica.

Zanimljivo je da je Filip Stevanović vrlo aktivan na društvenim mrežama, pa je bivši fudbaler Partizana često sa svojim pratiocima objavljivao detalje svog života koji bez ikakve sumnje "pršti" od luksuza. Tako je na društvenoj mreži Tik Tok objavio novi video snimak na kojem se može videti kako uživa dok na sebi nosi detalje Luj Vitona, poznate marke Gallery Dept, ali i mnogih drugih.

Nije to prvi put da Stevanović deli detalje svog neverovanog života, pošto je nedavno podelio sa pratiocima i kako uživa u Dubaiju u skupocenim automobilima i u bazenu koji se nalazi na vrhu jedne od zgrada.

Vrlo često Stevanovićevi snimci privlače veliki broj kometara na društvenim mrežama. I dok mu se mnogi dive načinu na koji živi, postoje i oni koji ga kritikuju i ističu da bi mogao malo više da se fokusira na fudbalski teren.

U galerijama pogledajte kako to izgleda kad Filip Stevanović "uživa" van fudbalskog terena.

(Telegraf.rs)

Video: Prijović dovezao “zver” u Crnu Goru, pa razvijao ludačke brzine na moru: Cena jahte, prava "sitnica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bl85

    26. avgust 2024 | 09:24

    Zato od njega nece nikad postati fudbaler sto je zaradio zaradio jos malo 3 liga Slovenije drugi Filip Jankovic

  • dovla

    26. avgust 2024 | 09:26

    Jos kad bi znao fudbal da igra,bilo bi top!

  • Srb

    26. avgust 2024 | 09:21

    Jos jedan propali talent u Srpskom fudbalu ovaj je vec zavrsio sa karijerom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA