Evo kako izgledaju članovi Armade posle tuče s Torcidom na autoputu: Doživeli su tešku sramotu

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Brutalna tuča viđena je na autoputu A6 u blizini Rijeke nakon što su se potukli navijači istoimenog kluba sa pristalicama Hajduka iz Splita. Oni su se vrlo verovatno sreli na putu ka gostovanjima na koja su njihovi timovi išli proteklog vikenda.

Do incidentna je došlo tokom jučerašnjeg dana oko 15.30 časova na naplatnoj rampi, a u tuči je učestvovalo više osoba.

Na društvenim mrežama brzo su se pojavili snimci ovog incidenta, pošto su ih mnoge kamere iz samih automobila koji su se u tom momentu tu zadesili uhvatili na delu.

Između navijačkih grupa Armada i Torcida i inače vlada ogromna netrepeljivost i policija neretko pokušava kordonima da ih razdvoji i sprovede od tačke "A" do tačke "B".

Dan kasnije, deluje da su daleko gore prošli članovi Armade, pošto je na jednoj stranici na društvenim mrežama gde se često kače fotografije navijača i huligana, pojavila fotografija na kojoj su skoro svim članovima ove grupe poskidane majice.

Pritom, neki su čak ostali i bez pantalona, a kako se navodi, Torcida je u tom momentu u grupi imala oko 300 navijača, dok je na drugoj strani bilo njih samo 45 iz redova Armade.


Stoga i ne čudi što su Riječani u neku ruku bili nadjačani, ali o sramoti koju su doživeli na autoputu dugo će se pričati.

U snimcima i kroz fotografije možete pogledati kako je sve to izgledalo uz napomenu da oni mogu da budu uznemirujući za pojedine čitaoce.

(Telegraf.rs)

Video: Napredak u 95 minutu srušio Vojvodinu. Strelac gola isključen zbog pogrdnog gestikuliranja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јебешусташе

    26. avgust 2024 | 09:43

    Баш сам се јако узнемирио. 😂

  • Smesko

    3. septembar 2024 | 07:37

    Njih 300 na 45-oro ,sad se i hvale ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA