Srbija ne pamti skandalozniju proslavu: Dao gol za pobedu, pa izveo sraman potez i dobio crveni karton

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 34

Fudbaleri Napretka slavili su sa 2:1 na gostovanju Vojvodini u Bačkoj Topoli, a meč je obeležio sam finiš meča, gde je Marko Šarić dao gol za pobedu, a nakon toga imao skandaloznu proslavu zbog koje je dobio direktan crveni karton.

Ovaj 25-godišnji napadač je ušao u igru u 85. minutu i ispostavio se kao pravi džoker Gorana Plavog Stevanovića jer je postigao spektakularan gol.

On je "pocepao" mrežu posle jedne dobre kontre, ali je onda imao sraman "performans" kada je trčao prema klupama, a potom se u dva navrata uhvatio za međunožje.

Isprva glavni arbitar Dejan Trifković očigledno nije video šta se desilo, ali je ubrzo dobio poziv iz VAR sobe, gde mu je samo ponovljen snimak "proslave" Šarića, posle čega nije imao dilemu - sudija mu je odmah pokazao crveni karton i poslao ga prerano u svlačionicu.

Njegova sreća je što je do kraja ostalo još malo i meč je ubrzo završen.

Napredak je poveo u 59. minutu preko Mihajla Petkovića, ali je Vojvodina uspela tri minuta kasnije preko zadija da izjednači.

Kada su mnogi mislili da će Voša doći do tri boda, usledila je kontra "Čarapana" i pogodak koji je odneo bodove za Kruševac.

Napredak je posle ove pobede na 8. mestu sa osam bodova, dok je Vojvodina na 14. mestu sa četiri boda, ali ima i meč manje.

(Telegraf.rs)

Video: Osam golova dugo nije viđeno u Superligi: Pogledajte spektakl OFK-a i Radničkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA