Sve je stalo kad se ona pojavila na Bernabeu: Svi su gledali u nju, čak i fudbaleri Reala

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedna od najpoznatijih influenserki na svetu, Kim Kardašijan, bila je gost Real Madrida na utakmici protiv Valjadolida, a zanimljivo je i da je njen sin imao čast da ga na teren izvedu pre meča igrači Reala.

Konkretno, to je učinio Vinisijus Žunior, sa kojim se Kim i fotografisala u njegovom domu pre meča.

Kim je izazvala pravu pomamu na tribinama kada se pojavila. Iako je bila u ležernom izdanju u majici u kojoj se donekle nazirao dekolte i običnim trenerkama, sa naočarima za sunce i kačketom, čime je delimično uspela da se "maskira", to joj nije previše pomoglo.

Mnogi su želeli selfi i fotografiju jedne od najpraćenijih ličnosti na društvenim mrežama.

Mnogi fotografi su gledali isključivo nju i pratili svaki njen potez, a čak se u jednom momentu posle meča spustila i do samog terena.

Zanimljiva je bila i situacija kada je Vinisijus pokazivao njenom sinu gde mu je mama na tribinama dok se pripremao da počne meč.

Real je na kraju došao do pobede od 3:0, a ovo je bio i debi Kilijana Embapea pred domaćim navijačima, ali se nije proslavio i nije zatresao mrežu. Zato ga je zasenio Endrik, koji je na debiju za Real postigao gol za konačnih 3:0.

(Telegraf.rs)

Video: Pare, pare, vole samo pare: Nećete verovati koliko oni zarađuju na Instagramu, a svakako su basnoslovno bogati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA