Zakopane sekire u Partizanu: Stanojević i Kalulu sastančili oči u oči, napadač konkuriše za Gent

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 11

Nužda zakon menja, a nužda "kaže" da je Partizanu u revanšu sa Gentom potreban svaki fudbaler, pa i - Aldo Kalulu koji se posle gostovanja Luganu u Tunu našao na crnoj listi trenera Aleksandra Stanojevića. Sankcija je ukinuta i krilni napadač će konkurisati za revanš u Belgiji, jer crno-belima preti eliminacija iz Evrope i neophodni su svi resursi ne bi li se izbegao fijasko u kvalifikacijama.

Omaleni Francuz je obavio razgovor sa Stanojevićem, rečeno je sa obe strane šta je bilo potrebno da se kaže kako bi situacija i trenutak bili prevaziđeni, te će se Kalulu naći na spisku putnika u Gent, a zatim i u protokolu za meč. U kom obimu će biti korišćen-teško je proceniti, ali ako se osvrnemo na činjenicu da je u prvoj utakmici u Beogradu, u nedostatku krila (ni Nemanja Trifunović nije bio u protokolu), Kcandera Severinu zamenio desni bek Milan Lazarević i proveo se kao bos po trnju, verovatno će i Kalulua sačekati ozbiljnija uloga u revanšu.

Podsetimo, Kalulu je u revanšu sa Luganom, u Tunu, igrao na poziciji klasičnog napadača, a kada je zamenjen reagovao je neprimereno, ljutito, u jednom momentu je šutnuo i flašicu vode ka Stanojeviću, pa je u prvom meču sa Gentom sklonjen iz tima.

Baš u tom momentu se pojavila i priča u vezi sa angažovanjem Lazara Romanića iz Železničara iz Pančeva, za koga je javnost isprva pomislila da je zamena za Mateusa Saldanju. Meta je zapravo bio Kalulu, kome je u tom momentu status ozbiljno bio narušen, na ivici razlaza.

Međutim, kako ponuda Partizana za Romanića nije bila velika, a u međuvremenu se umešala i Crvena zvezda, koja je duplirala iznos za obeštećenje krilnog igrača, uz to ponudila i procente, priča je u trenutku "zamrznuta", a Stanojević i Kalulu su potom izgladili odnos, pa je sve nekako otišlo u mirnije, realnije tokove.

Jer, ne mogu se ni svi igrači nazivati pojačanjima, pogotovo ne iz Supelige Srbije, neki nivo se mora održati, ma koliko Partizan bio na konopcima...

(Telegraf.rs)

Video: Stefan Mitrović odgovorio na pitanje novinara o Crvenoj zvezdi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG,RS,SRB

    25. avgust 2024 | 17:20

    Grobari nadam se da će te iskoristiti ovu poslednju šansu koju imate u sredu, želim vam to zbog srpskog fudbala, prvenstva i da smenite ovu trenutnu upravu koja vas je uništila, da trka za titule bude neizvesna i da dva kluba iz Srbije igraju ligu šampiona

  • RSK

    25. avgust 2024 | 16:33

    Kakav je STANOJE stručnjak Kalulu će igrati stopera, Medina lijevo krilo, Ovusu centarfora. Sve će učiniti da bi uništio PARTIZAN.

  • Milan

    25. avgust 2024 | 17:02

    Zakopan je i partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA