Rad uspeo da sakupi fudbalere, pa doživeo udarac: Klub sa Banjice poražen sa 0:8, ali priča i dalje živi

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Mnogo muka je bilo za fudbalski klub Rad u poslednje vreme. Od gašenja struje i vode, pa sve do neigranja meča prvog kola Zonske lige Beograd protiv Zuca, posle svega je delovalo da će se čuveni Građevinari potencijalno i ugasiti nakon svih slavnih i uspešnih godina.

Međutim, ovaj vikend doneo je pozitivne vesti po tom pitanju, doduše ne toliko rezultatski, koliko činjenično da je Rad tu i da i dalje postoji.

Tim sa Banjice uspeo je da sakupi 14 igrača za utakmicu protiv Komgrapa, a svi momci uglavnom su bili starosti do 20 godina. Inače, da se tim nije pojavio na utakmici, vrlo verovatno bi bio diskvalifikovan iz četvrtog ranga takmičenja.

Na tribinama je bilo gledalaca više nego na nekim utakmicama Superlige Srbije, a Rad je doživeo rezultatski težak poraz rezultatom 0:8.

Međutim, ono što treba da raduje jeste činjenica da priča i dalje živi i da nije dozvoljeno da Rad tek tako bude pušten za vodu. Sa Banjice stižu pozitivne vesti da će se narednih dana predstaviti čitav plan za oporavak tima i stvaranje finansijske stabilnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Dragić odgovarao na pitanja Telegrafa: "Bogdanović je divno ljudsko biće"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    25. avgust 2024 | 13:55

    Ista sudbina čeka i PARTIZAN . Uprava i trener ga uništavaju po nalogu Boga Sunca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA