Bivši igrač Zvezde izneo očekivanja pred revanš: "Bode je dobra ekipa, ali neće izdržati pritisak sa tribina"

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21.00 na Marakani dočekuju ekipu Bode Glimta, u okviru revaš meča plej-ofa za Ligu šampiona.

Ima norveški predstavnik prednost od 2:1 iz prvog meča, a očekivanja pred revanš izneo je i bivši fudbaler crveno-belih, Milan Jovin.

- Imamo velike šanse da prođemo. Zvezda ima kvalitetan tim, koji polako podiže formu. Bode je dobra ekipa, imali su podršku navijača, ali ni blizu kao što će imati naši igrači - rekao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde..

Bivši levi bek crveno-belih veruje u preokret, baš kao što je njegova generacija uspela 1978. godine protiv Dinama iz Berlina posle 5:2.

- Igraju na malom stadionu, treba da ih poštujemo i da uđemo oprezno u utakmicu, ali ne treba da strepimo od njih. Kad osete huk Marakane, navijanje Delija i celog stadiona mislim da će podleći pritisku. Zvezda će igrati na krilima navijača i verujem da će ostvariti pobedu i plasman u Ligu šampiona. Delije su naš 12. igrač siguran sam da će “nositi” igrače od prvog do poslednjeg minuta - istakao je Jovin za klupski sajt.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Mimović gol posvetio porodici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    24. avgust 2024 | 18:30

    Ma koji bre pritisak sa tribina,Samo lupate gluposti.Ne dolaze navijaci sa puskama pa da se neko sad plasi i da ima pritisak.Nego gospodo pokazite sta znate na terenu a navijaci za navijace..

  • Djordjevic Bec

    24. avgust 2024 | 19:19

    Samo sa Kangom,makar poluvreme i bez sporog Rodica☝️Onda mozemo dalje 👍🙏

  • Ma

    27. avgust 2024 | 15:42

    ne se*i ovo nije pravi zvezdin ⚽️ ! Gubimo 100 %

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA