Partizan izdao hitno saopštenje Grobarima pred meč u Belgiji: Mole ih da ne rade ovo!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Fudbaleri Partizana su poraženi u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija od Genta sa 1:0, dok ih revanš očekuje iduće nedelje u sredu. Da stvari po crno-bele budu gore, oni ni tamo neće moći da imaju svoje navijače zbog kazne.

UEFA je odlučila da kazni Partizan pred ovaj dvomeč sa dve utakmice bez navijača, a iako je prvobitno bilo smatrano to da se ova zabrana odnosi samo na domaće utakmice, računaju se i gostovanja, što znači da crno-beli neće imati podršku u Belgiji.

Shodno tome, Partizan je izdao hitno saopštenje.

Saopštenje kluba iz Humske prenosimo u celosti.

- Shodno UEFA odluci broj 38818/ikio, Fudbalski klub Partizan je kažnjen sa dve utakmice igranja bez prisustva publike. Odluka je stupila na snagu već za 1. utakmicu plej-of faze Lige konferencije, FK Partizan - KAA Gent koja je odigrana 22.08.2024. godine u Beogradu. Kako odluka obuhvata i revanš utakmicu plej-of faze Lige konferencije, KAA Gent - FK Partizan, u Gentu, molimo sve navijače i simpatizere crno-belih da ne kreću put Belgije, jer prisustvo gostujućih navijača i kupovina ulaznica nije moguća zbog pomenute disciplinske mere. Zahvaljujemo se svima na razumevanju, sa željom da se FK Partizan plasira u UEFA Ligu konferencije.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Genta posle pobede nad Partizanom: "Možda zbog vrućine nismo igrali dobro u drugom delu meča"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    24. avgust 2024 | 18:13

    Sramotne zabrane Uefe su inicirane od strane kriminalne organizacije koja se krije iza FK Partizan. Posebno je sramotno jer državni organi ne reaguju na kriminalne aktivnosti i uništavanje FK Partizan

  • Yu

    24. avgust 2024 | 17:55

    Mozda im je lakse i da ne igraju utakmicu vec da se prizna sluzbeni rezultat 3:0, jer u suprotnom,bruka moze biti veca

  • Dejan

    24. avgust 2024 | 17:50

    Grobar sam ali gasite fudbalski klub,dosta je brukanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA