Nenad Lalatović u Užicu proslavio svoj veliki jubilej u Superligi Srbije

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vratio se Nenad Lalatović u srpski fudbal, a klub koji vodi odmah je počeo da pobeđuje. Mladost iz Lučana je prvo slomila Novi Pazar na gostovanju sa 0:1, a juče je bila baš ubedljiva u Užicu protiv Čukaričkog, kada je bilo 3:1.

Posle tog rezultata, Mladost je izbila na fenomenalno treće mesto na tabeli, a i sam Lalatović će imati razloga za zadovoljstvo na ličnom planu, pošto je proslavio jubilej.

Naime, jučerašnja pobeda bila je njegova 200. u Superligi Srbije u dugoj karijeri, u kojoj je vodio Srem, Proleter iz Novog Sada, Voždovac, Napredak iz Kruševca, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Vojvodinu, Čukarički, Radnički Niš, Radnički 1923 Kragujevac, Borac Banjaluku, Mladost iz Novog Sada, Zorju Luhansk i Spartak iz Subotice.

Za nju su bili zaslužni Sisoko koji je postigao autogol u 25. minutu, potom Ljubomirac koji je zatresao mrežu deset minuta kasnije i u 91. minutu za kraj susreta.

(Telegraf.rs)

Video: Nenad Lalatović presrećan posle pobede nad Čukaričkim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA