Leverkuzen je neuništiv! Farmaceuti u 100. minutu do pobede u prvom kolu

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena pobedom su započeli novu sezonu Bundeslige. Aktuelni šampion Nemačke je posle mnogo muka uspeo da slavi na gostovanju protiv Borusije iz Menhengladbaha rezultatom 3:2.

Izabranici Ćabija Alonsa odlično su otvorili meč i u 12. minutu poveli efektnim pogotkom Granita Džake. "Farmaceuti" su preko Florijana Virca u 38. minutu duplirali prednost, a taj rezultat bio je aktivan i na poluvremenu.

Očekivalo se da aktuelni prvak mirno privede utakmicu kraju, ali je domaćin u potpunosti uspeo da se vrati u meč. Prvo je Elvedi pogodio u 59. minutu, da bi izjednačenje doneo Klejdienst u 85. minutu. Vredi napomenuti i da je Borusiji poništen gol u 43. minutu zbog faula Klejdiensta.

I kada se očekivalo da će timovi podeliti bodove, Virc je pogodio u 100. minutu i doneo tri boda svojoj ekipi. Naime, posle kontakta u kaznenom prostoru Borusije, sudija je dobio poziv iz VAR sobe i posle pregledanog snimka pokazao na belu tačku. Prvi pokušaj napadača Bajera bio je neprecizan, ali je naleteo na odbitak i smestio loptu u mrežu.

U narednom kolu Bajer će dočekati Lajpcig, dok će Borusija Menhengladbah gostovati Bohumu.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Stefan Mitrović odgovorio na pitanje novinara o Crvenoj zvezdi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • REKOS

    23. avgust 2024 | 23:19

    Jao Kakav Gol dao ovaj Granit Dzaka stvarno nije normalan.

  • Даросава

    23. avgust 2024 | 23:07

    ВАР убија фудбал. Судија свира пенал у десетом минуту продужетка када противнички фудбалер пада преко испружене ноге одбрамбеног играча који је први стигао до лопте и променио јој правац. Чист лоповлук, пре би се рекло добро подмазан судија.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA