Fudbaler Ajaksa ocrnio našu zemlju: "Dobro je, barem više ne moramo da putujemo u Srbiju ili Poljsku"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

U pobedi nikada ne treba poleteti, a deluje da je baš to uradio jedan od najiskusnijih fudbalera Ajaksa, Stiven Berghuis posle jučerašnje utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Jagjelonije Bjalistok. Kopljanici su slavili sa 4:1 i nalaze se vrlo blizu mestu u grupnoj fazi.

Prethodno je Ajaks, podsetimo, pobedio Vojvodinu, prvo sa 1:0 kod kuće, a zatim i sa 3:1 na strani u Bačkoj Topoli, pošto meč nije mogao da bude odigran u Novom Sadu zbog zamene travnate podloge baš ovog leta.

Očigledno je da se Berghuisu nije baš svidelo što je morao da putuje gotovo na sam sever Vojvodine kako bi igrao meč Lige Evrope, a to je nagovestio u komentaru za holandsku televiziju posle meča sa Jagjelonijom.

- Srećan sam što smo pobedili sa 4:1 na ovom meču. Sada ćemo nadam se imati neka lepa putovanja u Ligi Evrope, umesto što smo morali da putujemo u Poljsku ili Srbiju - bio je sraman komentar Berghuisa.

Upitao ga je voditelj programa da li je uživao u Bjalistoku, ali je dobio odričan odgovor.

- Ja zaista volim nešto drugo - komentarisao je Berghuis.

Vrlo brzo su stigli komentari ogorčenih navijača iz Poljske, koji su osudili komentare Berghuisa, a ujedno i podsetili ovog fudbalera da bi i dalje mogao da završi u Srbiji i da se eventualno ukrsti sa Zvezdom ili TSC-om.

Svakako, bio je ovo neumesan i potpuno nepotreban komentar holandskog fudbalera...

(Telegraf.rs)

Video: Robin Lopez i mnoge druge legende došle na oproštajni meč Gorana Dragića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    23. avgust 2024 | 13:44

    Još jedan bolesnik iz Holandije.Mi smo za njih kao zemlja institucija.Bolesnici.

  • Ena

    23. avgust 2024 | 13:37

    Nista covek nije slagao u Srbiji jedino BG lici na nesto ostalo sve propalo

  • DM

    24. avgust 2024 | 12:45

    On je proveo cijelu karijeru u domovini a u Ajaks je došao iz Fejenorda.U zadnje tri sezone kao napadač postigao je dvadesetak golova.Udario je protivničkog navijača preko ograde jer je navodno branio saigrača kojeg su vrijeđali.Kad sve sabereš onda vidiš da je to jedan osrednje sposoban čovjek,lokalpatriota koji omalovažavajući druge krije pred sobom i drugima svoje nedostatke.Takvih i mi imamo mnogo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA