Pre 3 godine uhvaćena kako ljubi Kolarova, evo kako danas izgleda i šta radi udovica kapitena Fiorentine

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pre šest i po godina Frančeski Fjoreti se život "preko noći" promenio i iz životne sreće uplovila je u strašnu tugu zbog smrti nevenčanog supruga Davidea Astorija s kojim ima ćerkicu!

Kapiten Fiorentine je početkom marta 2018. godine samo zaspao i nije se više probudio, a posle nekoliko godina istrage na godinu dana zatvora uslovno osuđen je bivši savetnik kluba Đorđo Galanti!

Profesor Galanti takođe bio i direktor Centra za sportku medicinu Univerziteta Karegi, te je morao i da plati odštetu porodici. Frančeska je dobila 250.000 evra, njena ćerka Vitorija 240.000, dok su preostalih 600.000 podelili Astorijevi roditelji i dvojica braće.

Frančeska je pre tri godien uhvaćena na ulicama Milana kako se ljubi sa nekadašnjim kapitenom reprezentacije Srbije Aleksandrom Kolarovim, a fotografija se vrlo brzo našla na naslovnoj strani nedeljnika "Chi" koji je pisao da su njih dvoje već nekoliko meseci bili tada zajedno.

Frančeska danas živi potpuno drugačijim životom. Iz Firence se u Milano odavno preselila, nedugo nakon smrti Astorija, a u međuvremenu polsovnu sreću traži u svetu modelinga.

Na Instagramu je prati oko 400.000 ljudi, počrela je da reklamira određene proizvode i bukvalno blista pred objektivima kamere. Naravno, tu su i putovanja i veliki broj fotografija sa ćerkicom. Čak je i sa njom u jesen 2023. uradila prvu reklamu.

U nastavku možete pogledati kako danas izgleda:

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA