Neviđena sramota fudbalera Čelsija: Imao je prazan gol ispred sebe, a onda je šokirao čitav stadion i ceo svet

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Neverovatan promašaj

Fudbaleri Čelsija pobedili su Servet iz Švajcarske sa 2:0 u prvom meču plej-ofa Lige konferencija, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji da nismo videli možda i promašaj sezone od strane igrača londonskog kluba.

Španac Mark Guju imao je u 51. minutu idealnu priliku da povisi prednost na 2:0, izašao je sam pred prazan gol, ali se neviđeno obrukao i katastrofalno šutnuo loptu na svega nekoliko metara od prazne mreže.

Golman švajcarskog tima je uspeo da se vrati i da uhvati loptu i tako spreči gol 18-godišnjeg Španca i nekadašnjeg đaka Barselone.

Čelsi je do kraja meča ipak uspeo da postigne gol, pa je na kraju posle penala Nkunkua, a zatim i gola Nonija Maduekea u 76. minutu došao do sigurne pobede i relativno mirne situacije pred revanš za nedelju dana.

Ipak, ovaj promašaj će sasvim sigurno dobro upamtiti i navijači Čelsija, ali i čitava fudbalska javnost, a posebno mladi Španac.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojevića obuzele emocije na konferenciji: "Ne interesuje me gde si, uđi u golmana, pojedi loptu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA