Milan Lazarević posle poraza: "Videli smo da možemo da igramo sa Gentom, velike šanse imamo da prođemo"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Ekipa Partizana je poražena u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija od Genta sa 1:0 na svom stadionu. Imali su crno-beli svoje prilike, a jednu od najvećih je propustio Milan Lazarević koji je stigao ovog leta iz Vojvodine.

Lazarević koji je primarno desni bek je igrao na poziciji desnog krila, a istakao je da Partizan može da igra protiv Genta.

- Možemo da igramo sa njima, imali smo par dobrih šansi i mi i oni i ja sam. Namestilo se tako da nas dobiju 1:0, ali imamo šanse da prođemo dalje.

Govorio je o svojoj šansi.

- Da, bilo je idealno, video sam da golman pada i hteo sam da gađam, ali nisam pogodio. Ostaje žal, šta da radim, najviše je meni žao, ali svakako mislim da u Gent idemo i da imamo velike šanse da prođemo, to se videlo danas. Nadam se da ćemo iskoristiti tamo i eto.

I sam Lazarević kaže da sve staje u narednih 90 minuta, ali nije hteo da analizira igru.

- Apsolutno, svesni smo i fokusirani na tu utakmicu i nadamo se prolazu. Nije na meni da ja analiziram, to struka analizira, kako da igramo i šta da radimo.

Na kraju, on se dotakao i toga što je igrao na sebi ne baš prirodnoj poziciji.

- Šef zna da sam ofanzivan bek, tako da, očekivao sam i spreman sam na sve što trener traži. Da sam postigao gol, to bi bilo savršeno.

(Telegraf.rs)

Video: Romanić je želja Partizana: Stanojević otkrio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    22. avgust 2024 | 23:10

    Nije mu dobro!

  • Mare

    22. avgust 2024 | 23:02

    Mislim da se decko zeza

  • CG

    22. avgust 2024 | 22:55

    Da se ne zamajavamo,, nema sanse sa ovom igrom. Ihraci su ispod prosjeka, a osim toga nemaju ni zelju, kao npr. Saldanja, Severina, De Medina, onaj Peruanac...itf. Bolje da se kale nasi igraci jer od ivih nema koristi, samo lose. Nijedan stranac, sem Natka, ne bi naprqvio prevagu ni u CG ligi, koja je duplo gora i od namjestene srpske lige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA