Stefan Mitrović posle pobede nad Partizanom: "Veliki su klub, znali smo da će biti teško i ništa nije gotovo"

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Ekipa Genta zadovoljna ide kući iz Beograda nakon prvog meča u plej-ofu za Ligu konferencija, gde su u sablasno praznoj Humskoj slavili protiv Partizana sa 1:0. Imali su crno-beli svoje šanse, zbog čega belgijanci i mogu biti zadovoljni minimalnim rezultatom.

Izuzetno dobru utakmicu u ekipi Genta je imao i nekadašnji reprezentativac Srbije, a štoper tima iz istoimenog grada Stefan Mitrović.

On je rekao da je zadovoljan njegovom ekipom.

- Izuzetno sam zadovoljan kako smo izgledali večeras, otišao nam je par važnih igrača, međutim, pokazali smo karakter izašli smo samouvereno na teren i mislim da smo zasluženo pobedili iako su imali neke šanse - kaže Mitrović, koji ističe da ih Partizan nije uopšte iznenadio.

Mitrović smatra Partizan velikim klubom.

- Nimalo, znamo da Partizan ima jaku ekipu iako nema rezultate, odlična ekipa, veliki klub i imaju individualan kvalitet znali smo da će biti teže. Dali smo gol iz prekida, znali smo da je bitno, pripremili smo se za to i pobedili smo. Nosimo prednost u Gent, ništa nije gotovo, čeka nas veoma teška utakmica i drago nam je što ne igramo prvenstvo, imaćemo vremena da damo sve od sebe da prođemo.

Nakon dugo vremena se Mitrović vratio u Beograd.

- Uvek mi je drago da igram, žao mi je što porodica i prijatelji nisu bili u prilici da dođu na stadion, uvek je lepo doći u moj grad, rođen sam ovde i odrastao sam.

A bio je i kapiten.

- Velika odgovornost kao stranac biti zamenik kapitena u ovakvom klubu koji je organizovan je velika čast i drago mi je što mogu da predstavljam Gent na ovom nivou i to je možda klub koji mi je najviše dao u karijeru, imao sam neverovatne trenutke i drago mi je što sam se vratio, u nekom teškom periodu sam potpisao dug ugovor i to je znak koliko me poštuju i ja dajem sve od sebe da im vratim na terenu

(Telegraf.rs)

Video: Stefan Mitrovic o duelu u Partizanu i probi iz 2010. u Humskoj koju nije prošao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA