Šok! Tibo Kurtoa neće da brani za Belgiju dok se ne promeni selektor: "Čast je i privilegija, ali..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbalski golman Real Madrida i reprezentacija Belgije Tibo Kurtoa odlučio je da kaže "zbogom" svojoj zemlji, a kao razlog je naveo trenutnog selektora Domenika Tedeska, ali i celokupne uprave u toj reprezetacniji.

Naime, Tibo Kurtoa je objavio poruku putem svog Instagram naloga.

- Želim da pošaljem poruku svim navijačima Belgije i onima koji podržavaju naš nacionalni tim. Osećam neverovatnu ljubav i čast kada reprezentujem svoju zemlju na terenu, zato što sam i sam navijač Crvenih đavola. Osećam se privilegovano što mogu da obučem dres Belgije, što nisam mogao zamisliti ni u najluđim snovima.

- Nažalost, nakon dešavanja sa selektorom i mog razmišljanja, odlučio sam da više neću igrati za Belgiju dok je on selektor. U ovome prihvatam i svoj deo odgovornosti. Ipak, gledajući unapred, moje nepoverenje u njega ne bi bilo dobro po atmosferu u svlačionici. Savez sa kojim sam imao razgovore je prihvatio moj stav i razloge koji su doveli do ove bolne odluke. Žao mi je što će možda to razočarati neke navijače, ali sam uveren da je ovo najbolji put za Belgiju, jer omogućuje timu da se fokusira na postizanje svojih ciljeva.

Tibo Kurtoa nije bio ni član reprezentacije na nedavno održanom Evropskom prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA