Mitrović i SMS dobijaju ogromno pojačanje: Al Hilal izdvojio neverovatnu sumu novca za igrača Mančester sitija

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Srpski reprezentativci Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović dobiće enormno pojačanje u Al Hilalu u kom trenutno nastupaju, jer kako tvrdi portugalska "A Bola", novi fudbaler ove ekipe će postati Žoao Kanselo!

Reprezentativni bek Portugalije se već nek ovreme nalazi na izlaznim vratima Mančester sitija, dok je prethodni period proveo na dve pozajmice. On je prvo polusezonu proveo u Bajernu, a onda je prethodne godine cele godine igrao za Barselonu.

Vratio se ovog leta u Siti, ali očigledno su "Građani" odlučili da ga otpišu i navodno su već prihvatili ponudu od 40 miliona evra za njega od strane Al Hilala.

Da tu ne bude kraj abnormalnih cifara, Kanselo bi trebalo da potpiše ugovor na tri godine, prema kom će zaraditi i ogromnih 70 miliona evra!

Kanselo ima tek 30 godina, a teško da bi iko mogao da odbije ovu ponudu. U karijeri je igrao za Benfiku, Valensiju, Inter i Juventus, pre nego ga je Mančester siti doveo za 65 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić i Haldun al Mubarak zajedno gledaju meč Crvene zvezde i Mančester Sitija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kako bi bilo

    22. avgust 2024 | 18:03

    da njih dvojica pojačaju srbiju i prestanu da oblače dres nacionalne selekcije. pošto nismo imali nikakve vajde od njih dvojice na dva zadnja mundijala a ni na evro24

  • CAVEAT EMPTOR

    22. avgust 2024 | 19:55

    da li je uopšte potrebno pisati o ovoj dvojici ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA