Fudbaler monstrum osuđen zbog brutalnosti nad ćerkom: Bila je u komi 14 dana i imala 17 različitih povreda

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Konačna presuda biće doneta 10. septembra

Engleski fudbaler Kieran Hjuz-Mejson, koji je tokom karijere uglavnom igrao niželigaška takmičenja, osuđen je nakon napada koji je ostavio svoje dvogodišnje dete sa "promenama života" u mozgu i potrebom za neprekidnom negom.

Ovaj 30-godišnji igrač je osuđen za teška telesna oštećenja i okrutnost prema detetu, a presuda se odnosi na napad koji se dogodio u Eseksu u januaru 2020. godine.

Hjuz-Mejson je karijeru počeo u Milvolu, poslednji klub mu je bio Enfild Boro, a konačna presuda očekuje se 10. septembra. Podsetimo, on je svojevremeno pozvao hitnu pomoć zbog stanja devojčice koja je potom 14 dana bila u veštačkoj komi.

Dvogodišnjakinja je imala 17 različitih povreda na nogama, leđima, licu i grudima, pri čemu vlasti veruju da su se ove povrede dogodile između oktobra 2019. i napada u januaru 2020.

Policija je izdala saopštenje u kom navodi da je on sa svog telefona "poslao više poruka drugima navodeći koliko ga je ljutilo briga za dvogodišnju ćerku". U završnim izjavama, tužilac je rekao:

- Stručnjaci su jednoglasno saglasni da povrede glave i mozga deteta nisu mogle nastati slučajno dok je bilo samo u svojoj sobi. Lekari su jasno naveli obim povreda – one su bile ekvivalentne nesreći pri velikoj brzini i morale su biti rezultat nasilnog napada. Sada čekamo njegovu presudu.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA