UEFA promenila himnu Lige šampiona, ovako sada zvuči čuvena numera

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mnogima ova promena nije po volji

Pored toga što su odlučili da za ovu sezonu promene format takmičenja u Ligi šampiona, čelnici UEFA su doneli još jednu radikalnu odluku i promenili su himnu najelitnijeg fudbalskog takmičenja!

Razlog za promenu himne jeste još jedan korak ka modernijoj eri svetskog fudbala, mada se mnogim navijačima na društvenim mrežama ova nova verzija nije dopala.

Himna je zadržala svoju suštinu, dok novi aranžman stavlja naglasak na vokalni deo - u šta možete da se uverite u videu ispod:

Inače, ova nova himna mogla bi da se čuje i na stadionu Crvene zvezde ove jeseni, ukoliko crveno-beli nadoknade gol zaostatka iz prvog meča protiv Bode Glimta (2:1) u revanšu u sredu.

Žreb za grupnu fazu LŠ održaće se 29. avgusta u Monaku, timovi će biti podeljeni u četiri šešira prema UEFA rangiranju, a zatim će softver odrediti budućnost svakog kluba i njegovih osam protivnika. Prvi mečevi na programu su 17. septembra.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA