"Stanojević me želeo, Krstajić hteo kombinaciju": Ovako je pričao o propaloj probi u Humskoj, evo šta kaže sad

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Bivši reprezentativac Srbije ovoga puta nije želeo nikoga da imenuje, kao što je to uradio u jednom intervjuu pre više od 10 godina

Bivši srpski reprezentativac Stefan Mitrović vratio se u rodni Beograd, gde će u četvrtak od 20.15 u Humskoj odmeriti snage protiv Partizana sa svojim Gentom u meču plej-ofa Lige konferencija.

Mitrović je i bio na konferenciji za novinare u Humskoj, koja je malo kasnila zbog kašnjenja leta Belgijanaca, a tu je imao i zanimljiva pitanja pred duel sa crno-belima.

Belgijski novinari su ga čak i upitali da li ima dodatnu motivaciju za duel sa Partizanom, pošto je svojevremeno nosio dres Crvene zvezde u mlađim kategorijama.

Iako je Mitrović priznao da ne krije da je navijač Zvezde, nije dao potvrdan odgovor novinarima na to pitanje, jer nije ni debitovao za prvi tim Zvezde.

Zanimljivo je da je Mitrović svojevremeno bio i blizu dresa Partizana još 2011. godine. Interesantno je i da je tada takođe trener Partizana bio Aleksandar Stanojević.

Ali, Mitrović je u jednom intervjuu 2013. godine otkrio da nije potpisao zato što nije hteo da dozvoli da se Mladen Krstajić "ugradi" u njegov ugovor.

- Došao sam na probu u leto 2011. godine, a trener Aleksandar Stanojević je bio zadovoljan i rekao mi je da ću potpisati ugovor. Međutim, u sve se uključio tadašnji sportski direktor Mladen Krstajić. Nije video sebe u kombinaciji, jer nisam dao da se ugradi u ugovor. To je jedini pravi razlog zašto nisam došao u Partizan. Krstajić je doveo potom Andersona koji se pokazao kao promašaj - rekao je Mitrović.

Aleksandar Stanojević, Mladen Krstajić Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Reporter Telegrafa upitao je Stefana Mitrovića na konferenciji pred meč Partizan Gent upravo o toj probi i tom periodu, kada je trebalo da zaigra kod Aleksandra Stanojevića u Partizanu. Ipak, nije želeo ovoga puta da daje zapaljive izjave, niti da bilo koga imenuje, ali je naglasio da mu je upravo taj period pomogao da postane fudbaler kakav je postao kasnije.

- Sećam se tog vremena, jer to vreme me izgradilo kao osobu i igrača. Bilo je mnogo timova u Srbiji i u inostranstvu u kojima sam bio na probi, kao i u Partizanu, ali ne bih ništa specijalno komentarisao što se tiče tih detalja. U životu svako pravi greške, pravio sam ih i ja, pravili su ih i ostali ljudi. Zahvalan sam na svemu što mi se desilo u karijeri, svaki taj detalj me je samo ojačao - istakao je Mitrović.

Zanimljivo, Mitrović i Krstajić nisu na kraju sarađivali u Partizanu, ali jesu kasnije u reprezentaciji, kada je Krstajić postavljen za selektora Srbije posle smene Slavoljuba Muslina pred Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Stefan Mitrović, Mladen Krstajić Foto: MN Press/Marko Metlaš

(Telegraf.rs)

Video: Stefan Mitrović odgovorio na pitanje novinara o Crvenoj zvezdi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    22. avgust 2024 | 10:35

    Jooojjj, ti nisi htwo kombinaciju. Pa poznato je da si placao svaki poziv i reprezentaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA