Gent oslabljen stigao na megdan Partizanu: Belgijanci u Humskoj bez dva ključna igrača

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Trener Vuter Vranken potvrdio da dvojac nije u konkurenciji za duel protiv crno-belih

Trener Genta Vuter Vranken potvrdio je da ne može da računa na dva bitna igrača za meč protiv Partizana (četvrtak, 20.15) i da u timu neće biti Japanca Cujošija Vatanabea i Korejca Hjun-seok Honga.

Vatanabe ima problem sa bolešću, dok je Hong na pragu potencijalnog transfera i trener na njih neće računati za duel u Humskoj.

- Dva igrača nisu u sastavu tima, Cujoši Vanatame neće biti u timu zbog bolesti, takođe ni Hjun-seok Honga zbog transfera - otkrio je trener belgijskog tima.

Ovo je veliki peh za Gent, jer su i Vanatame i Hong bili nosioci tima i starteri u kvalifikacijama i protiv Vikingura i protiv Silkeborga.

Osvrnuo se trener Genta i na činenicu da će se igrati pred praznim tribinama, a za Partizan je rekao da je u pitanju jak tim sa sjajnim individualcima.

- Igramo protiv veoma dobrog tima koji se sjajno brani i koji ima jak individualni kvalitet gde mogu da reše meč. Imaju dobru radnu etiku, ali verujemo u svoje šanse. Teško je reći da li je prednost ili ne kada imate navijače na terenu, jer publika ovde može da bude "teška", nekada je amosfera fenomenalna i izvor energije za domaćina, ali može da bude i dodatni pritisak - rekao je trener Genta, koji je istakao da su nova pojačanja u konkurenciji za sastav.

- Bolje je da imate više izbora, nego da ga nemate. Bili smo dominantni u meču sa Silkeborgom, stvarali šanse, možda u nekom delu igre nije bilo toliko upečatljuvo, sjajno je što igrači ulažu strast na terenu.

Novi igrači su fizički spremni, mogu da budu deo tima, mogu da startuju, oni su dodatna opcija. Imaju dobre tehničke kvalitete. Varila pokazuje kombinaciju tehničkih i individualnih kvaliteta, sjajan je na loptui - rekao je Vranken.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević otkrio: Moramo da se rešimo nekih igrača, ali imaju jake ugovore

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA