Zvanično: Potpisao Milan Borjan, kanadski golman ima novi klub!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

I ova saga je gotova

Kanadski golman i nekadašnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan ima novi klub. On je otišao u Saudijsku Arabiju i zvanično je postao novi čuvar mreže Al Rijada, novog prvoligaša tamošnje zemlje.

Postojalo je ovog leta mnogo pitanja oko toga gde će Borjan nastaviti karijeru, da li će ostati u Zvezdi ili ne. On je odlučio da raskine ugovor sa crveno-belima i odlučio se za put u "neke toplije krajeve".

Borjan je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, pošto ga je Barak Bahar otpisao iz tima, dok ni povratak Vladana Milojevića na klupu nije Borjanu garantovao mesto među stativama.

Raskid ugovora je bio neminovan, a Borjan će sada imati novi klub, nakon što je sa Zvezdom osvojio šest uzastopnih titula u Superligi Srbije.

Debi u novom klubu Milan Borjan će imati 22. avgusta, kada njegov Al Rijad u prvom kolu gostuje Al Vahdi.

(Telegraf.rs)

Video: Borjan se vratio na Marakanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žarkov Dragan

    22. avgust 2024 | 09:51

    Da je Borjan branio protiv ovih Bodi Glinta odbranio bi sigurno obadva gola a ne mi njega otpustimo a dovedemo nekog što nema veza sa branjenjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA