Stanojević o detetu Zvezde koje se povezuje s Partizanom: "On je lično moja želja, naše je gore list..."

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Partizan će pokušati da ga dovede

Fudbaleri Partizana pred sobom imaju novi duel u Evropi, pošto će igrati protiv Genta u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija, od čega će zavisiti i da li će igrati u grupnoj fazi ove sezone. Težak zadatak, ali se čini da su crno-beli spremni za njega.

Pred ovaj meč je govorio trener Partizana Aleksandar Stanojević o mnogim temama, a jedna je bila i Lazar Romanić, fudbaler koji se prethodnih dana povezuje sa crno-belima.

Inače, Lazar Romanić je dete Crvene zvezde, gde je bio i jedan od najtalentovanijih fudbalera u generaciji, ali ga je put vodio drugačijim tokovima.

O njemu je pričao i Stanojević, koji je otkrio da je on njegova želja.

- To je igrač za kojeg tačno znamo šta može da donese. Romanić je igrač koji ima karakter, naše gore je list, ima intezivna kretanja u fazi napada i sa i bez lopte. Drugačiji igrač i od Takija Nikolića i od Jovanovića, a možemo da ga koristimo i na boku. Eto, možemo otvoreno da kažemo da je on moja želja. Da li je blizu realizacije, imamo 30 igrača, čekamo da se neke stvari reše tu. Čekamo i da dođe do dogovora klubova - poručio je trener Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević otkrio: Moramo da se rešimo nekih igrača, ali imaju jake ugovore

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA