Zvezdan Terzić nakon poraza od Bodea: "Očekivao sam bolju igru, ali... Na Marakani su padali i veći timovi"

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 36

Spremni su crveno-beli

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi u prvom meču plej-ofa za popunu Lige šampiona od Bode Glimta u Norveškoj sa 2:1. Crveno-beli su mogli biti poraženi i ubedljiviji, da nisu zaigrali dosta bolje u poslednjoj trećini utakmice kada je gol postigao Ognjen Mimović.

Nakon meča, oglasio se i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

On je rekao da je podloga izazvala nesigurnost.

- Da budem sasvim iskren očekivao sam bolju igru Crvene zvezde. Medjutim, sve priče o teškom gostovanju u Bodeu su se ispostavile kao tačne. Brza podloga njihovog terena je izazvala nesigurnost kod naših igrača.

- Ali i pored svega u Beograd se vraćamo sa aktivnim rezultatom. Imamo veliku priliku da pobedom na prepunoj Marakani obezbedimo učešće u prvom izdanju nove Lige šampiona u njenom izmenjenom formatu. Verujem da je svima jasno da to možemo i da je to ostvarivo. Verujem u naše igrače i našeg trenera Milojevića. Mnogo razloga imamo da verujemo. Ali sam i siguran da će to biti mnogo izvesnije i sigurnije uz podršku svih naših navijača. Želim da pozovem zvezdaše iz svih krajeva Srbije, iz Republike Srpske, Crne Gore, Severne Makedonije, da Marakana u sredu bude krcata i da podrškom sa tribina, verom i optimizmom, ponesu ovu ekipu koja sigurno ima kvalitet, do Lige šampiona.

- Na Marakani su padali i mnogo veći timovi i ostvarivani su uspesi i kada se činilo da to nije moguće. Sada je itekako moguće i verujem da svi navijači prepoznaju trenutak da ovom timu koji ima veliki kvalitet, treba pomoć sa tribina kako bi ostvarili još jedan veliki uspeh i Crvenoj zvezdi doneli osam novih utakmice Lige šampiona. Zvezdaši, dođite u sredu da ispisemo novu stranicu Zvezdine istorije. Verujemo da zajedno možemo do nove Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović "očitao bukvicu" Koprivici da se smiri posle tehničke greške

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    21. avgust 2024 | 11:28

    Opet radi menadžerija. Po kom kriterijumu igra Endijae (ne daje) umesto Duartea, kad svi vide da je drugi daleko bolji igrač. Prvi je plaćen previše (promašaj) pa bi sad na silu da ga razigrate ne bi li izvukli novac i oslobodili mesto za drugog. Po kom kriterijumu igra Olajinka? Ista priča...

  • 5 godina Terzicu

    21. avgust 2024 | 11:18

    Nismo napredovali ni milimetar u igri, Terzicu odlazi. Tim iz 2019 bi pojeo ovaj tim sa ovim manekenima na terenu. Kanga je najbolji i najhrabriji igrac u ekipi i on i katai su nam najjaci dzokeri i uvek trebaju sa igraju poslednjih 15 20 min utakmice

  • SS

    21. avgust 2024 | 11:19

    Zaista katastrofa igra. Duplo vise suteva, duplo bolja igra - tim koji ima 9 domacih igraca! CZ napunjena strancima od koje vecina pojma nema. Mimovic je primer. Stranci ne razumeju klub, bas njih vecina. Opet ce biti losa sezona u evropi kao prosle godine. Pristup igri nula - branis se protiv ove ekipe ??? Sta dalje ocekivati ??? BUNKERE?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA