Bode je imao supermoći zbog stadiona, Zvezdi je za revanš potrebna jedna važna stvar

Ono što srpskom šampionu može da se zameri jeste taj pad koncentracije na startu drugog dela, posle kog su primljena dva gola, jer ozbiljno takmičenje kao što je Liga šampiona i ozbiljan klub kao što je prvak Norveške to ne praštaju. S druge strane, imala je Zvezda prekoputa sebe ekipu koja na svojoj travi, onoj veštačkoj, dobija supermoći

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Žarkov Dragan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Žarkov Dragan

    21. avgust 2024 | 12:54

    Mi sa drugom ekipom pobedimo Zenit a sa sasvim drugom izgubimo od Bodea.Sada kažite koje je bolje!

  • Grobari Jug 1945

    21. avgust 2024 | 12:48

    Nije vam to Srbija da vam sudije poklone penal van 18 ovo je LS nije tu Pavle Ilic

  • Zoran Popadic Beograd 47.

    21. avgust 2024 | 12:41

    Gledamo sinoc utakmicu i od te utakmice videli smo gde je srpski fudbal u odnosu na evropu, jasno je nama sve oko naseg fudbala u Srbiju i nasoj ligi ali sve ovi komentari su klinci od 14 godina. Pisete nesto lose o utakmici Dinama Kijeva i Partizana jeli, pricate kako je Partizan primio toliko golova od tima skupljijeg od tima Partizana i smejete se, samo da vam kazemo ova situacija oko FK Partizan nimalo nije dobra niti pozeljna za Srbiju, jer taj klub je stvorio milion igraca od 1945 do 2022 dok trenutni UO skolu Partizana upropastio do te granice, Pavlovic Milenkovic Lukic Mitrovic Zivkovic su deca Partizana koji igraju za Srbiju veoma uspesno, a dokle ce trajati ova nesreca oko FK Partizan to cemo videti jer dzabe para i FK CZV kad igraci veze nemaju, u Srbiju je srpski fudbal odavno dotako dno mi nikad necemo da imamo 4 kluba u nekoj grupnoj fazi, i zato kazemo u Srbiju mozete da dignete glavu pogotovo Zvezda cije sudije guraju da ne izgubi ili da pobedi, videli ste desavanja sad protiv IMT sta se desilo ono je bio cist penal za Partizan ali sudija nije dao da Partizan pobedi, to zna 100% Srbije i zbog cega je Zvezda prva zato sto su njene azdaje u sudijskoj organizaciji svi, to je ziva istina tu lazi nema istina je velika da su 100% zvezdasa u FSS a to nije dobro al nekima jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA