Norvežanin na konferenciji Milojeviću postavio pitanje o zastavi "Nema predaje": Ovako je odreagovao

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Vrlo brzo je situacija razrešena

Konferencija za medije donela je i pitanje jednog norveškog novinara upućeno treneru Crvene zvezde, Vladanu Milojeviću posle meča sa Bode Glimtom u kojem je tim sa severa Evrope slavio sa 2:1.

Naime, njega je zanimalo šta Milojević misli o tome što je na tribinama bilo viđeno više zastava na kojima je pisalo "Nema predaje", a reč je o zastavama na kojima se nalazi obris Kosova i Metohije.

Nakon što je PR kluba zatražio od Norvežanina da ponovi svoje pitanje, kako bi bolje objasnio o čemu zapravo misli stigla je i reakcija Zvezde.

Kratko je samo prokomentarisano da Zvezda neće davati nikakav komentar tim povodom i konferencija je odmah nastavljena pitanjima srpskih novinara.

Pogledajte ispod kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Video: Mimović gol posvetio porodici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mića

    21. avgust 2024 | 07:04

    Igraju kao djevojčice. Bodo uvijek bliži lopti, žešči u duelu. Jedine ekipe na svijetu koje ne igraju visoki presing, na zadnju liniju protivnika su klubovi iz Srbije. Jel' nemaju snage ili je taktika trenera ali bez toga ne može. Rodića pod hitno poslati u Surdulicu ako ga i oni hoće.

  • Voja

    21. avgust 2024 | 09:16

    Predstava koju nam je sinoć servirala Zvezda je "BRUKA" za srpski fudbal. Nisu mogli loptu da iznesu sa svoje polovine. Gol koji su dali je plod slučajnost, trebali su da izgube sa minimum tri razlike. Mislim da Zvezda sa ovakvim pristupom igri nema šansu da u revanšu nadoknadi razliku, čak ih verovatno čeka još veća bruka. Endiaje je bio najveća greška u ovom timu. Mislim da je i Milojević loše spremio ekipu za ovog protivnika, staro je pravilo da se sopstveni gol čuva napadom a ne nekom destruktivnom igrom ispred svog gola. Komentator utakmice je, bolje da ga ne komentarišem, čovek jednostavno nije za taj posao.

  • Vlada

    21. avgust 2024 | 00:51

    Ukucaj na guglu prevod i eto Sto pitas trenera za takve stvari ili mozda stoltenberg napomenuo ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA