Golman Ilić istakao šta nije valjalo u porazu Zvezde: "Ne možeš da budeš zadovoljan izgubljenom utakmicom"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Kaže da u Beogradu mora bolje

Fudbaleri Zvezde poraženi su od ekipe Bode Glimta u prvoj utakmici plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona sa 1:2, tako da će u revanšu u Beogradu morati da traže pobedu da bi se plasirali u grupnu fazu takmičenja.

Primio je dva gola golman Marko Ilić, a po završetku meča je stao pred novinare.

- Teško gostovanje, znali smo šta nas čeka, veštačka trava, dobra ekipa. Dali smo sve što smo mogli od sebe, analiziraćemo i pokušati da u Beogradu idemo što bolje.

Istakao je šta je bilo važno posle ta dva primljena gola.

- Da, ali u tim trenucima, treba da ostaneš smiren, vidiš realnu sliku. Bilo je potrebno da se primirimo i damo taj gol, koji će nam mnogo značiti u drugoj utakmici. I to je to.

Da li Zvezda može da bude zadovoljna ovakvim ishodom?

- Ne, ne možeš biti zadovoljan izgubljenom utakmicom, ali znamo da ćemo to analizirati da sledeću utakmicu odigramo i prođemo dalje. 

(Telegraf.rs)

Video: Mimović gol posvetio porodici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    21. avgust 2024 | 04:06

    KATASROFALAN PRELAZNI ROK, kakve igrace su doveli, 6 stopera, 6 levih krila, opet nemamo beka, deca ni blizu prvog tima, placamo igrace da bi igrali u ofki, pustamo malog radojevica koji ima potencijal i prostora za rotaciju da bi ostali opet samo na rodicu, potpuno ludilo Zvezdinog sportskog sektora, i ovaj berac malina dodje niko nikad cuo za njega i daju mi 1,malog Gutesu sklone, Gutesu koji ce biti jedan od najboljih golmana na svetu, potpuni apsurd, a zovu da platite sezonske i napunite stadion, sta da gledamo, milojev javor???

  • Mihailović

    21. avgust 2024 | 09:00

    Nisam navijač CZ, ali sam gledao i očekivao sam agresivnu CZ...razočaran sam kukavičkom igrom, tek kod primljena 2. gola krenuli agresivnije...

  • Rasomon

    21. avgust 2024 | 10:01

    Zao mi je Ilicu sto moram da kazem da ti nijesi za Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA