Vladan Milojević posle poraza Zvezde u Norveškoj: "Možda se nismo najbolje snašli, bolje je 2:1, nego 2:0"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 29

Trener crveno-belih se uzda u navijače u revanšu

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prvoj utakmici plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona od Bode Glimta sa 1:2, a pred revanš u Beogradu.

Trener crveno-belih, Vladan Milojević istakao je da je ekipa pokušala da se suprotstavi Bodeu, ali da je stil igre Norvežana presudio da rezultat bude ovakav.

- Znate kako, igramo protiv ekipe koja želi tranziciju, želi trku. Jako dobro igraju na ovoj podlozi, videli ste kako kontrolišu loptu, to je fascinantno gledajući uživo. Imaju sistem, tamo gde smo hteli da im ne dopustimo igru, to smo doneklo uradili. Morali smo hrabrije kada smo imali loptu u nogama, ali nije lako kada imate pritisak. Oni igraju visoki pritisak fantastično. Možda se nismo najbolje snašli. Nije strašno kada se pogreši, ali dosta je dobro funkcionisalo sa izmenama. Ušli smo u trku sa njima, gde je bio veliki rizik. Dali smo gol, imali smo još par šansi. Ovo su takve utakmice, gde gledajući i skautirajući sve to. Interesantno je da su dali golove kako ih inače daju. Imamo drugo poluvreme u Beogradu, tako da uzdamo se u navijače da damo sve od sebe.

Rezultat pred revanš je ipak sasvim otvoren.

- Sigurno, rezultat kao rezultat je bolje da je 2:1 nego 2:0. Bode ima svoj način i stil igre, igraće tako i u Beogradu. Biće otvorena utakmica prsa u prsa. Igramo pred našim navijačima, daćemo sve od sebe. Čestitam igračima na tome. Rekao sam da rastemo. Imamo osam dana, spremićemo se. Na nama je da damo sve od sebe, borićemo se, pa šta nam Bog da.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte korteo navijača Zvezde pred meč sa Bodom u Norveškoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    21. avgust 2024 | 00:04

    Kao balerine! Gde je agresija, gde je želja, gde je onaj sportski bezobrazluk??? Zašto uvek kilavo, plašljivo. U napad pa šta bude bude, pustite više ove defanzivne taktike, takav fudbal se igrao pre 20 godina....

  • CzV

    20. avgust 2024 | 23:38

    Ovaj Bodo se bre raspada čim ih napadneš. Videli da ćemo da se branimo i samo se šetali oko kaznenog. Dokle ćemo više da gledamo parkiranje autobusa protiv ekipa koje nisu ništa specijalno i koje možemo dobiti lagano samo da igramo napadački i bez respekta.

  • SS

    20. avgust 2024 | 23:11

    Katastrofa od igre. 16-8 sutevi. Priprema igre nula. Previše stranaca. Razumite više. Bodo imao dva u prvoj postavi i zgazio vas. Dinamo zgazio Partizan, Lugano ih dokrajcio. Kupujete loše strance čast izuzetcima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA