"Patili smo, ali smo pokazali karakter i vratili se u život": Ivanić surovo iskren posle poraza u Norveškoj

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Crveno-beli imaju aktivan rezultat

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostovanju od Bode Glimta sa 2:1 u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Posle poraza u prvom duelu, svoje utiske je izneo Mirko ivanić. On je istakao da je ovo bio jedan od najtežih mečeva u karijeri.

- Jenda od najtežih utakmica svakako. Veliki je ulog. Oni su dobra ekipa. Teška utakmica u njihovoj kući. Nismo zadovoljni što smo izgubili, ali imamo nadu posle 2:0. Igraćemo na našem stadionu u našoj kući. verujem da smo bolji rival i to bi trebalo da pokažemo.

Potom, izneo je i svoje utiske o kontroli lopte, kao i očekivanja pred revanš.

- Nije bio problem kontrolisati loptu. Ovo je njihova podloga i nije nam prvi put. Njima to više odgovara. Malo smo se povukli u prvom delu. Čekali smo priliku iz kontranapada. Patili smo, dosta smo trčali. Drugo poluvreme nismo dobro otvorili, ali smo pokazali karakter, dali gol i vratili se u život. Očekujem pun stadion, vetar u leđa i očekujem da ćemo se družiti sa navijačima kao što smo to radili prethodnih godina - zaključio je Ivnaić.

(Telergaf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA