Dobar plan ima ovaj Bode: Prvo ti “oderu kožu”, pa te posle časte lizalicom

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Cena je kako bi se reklo "prava sitnica"

Za šta god da se uhvatiš, vrlo brzo dobro razmisliš da li ti je stvarno potrebno… E, tako se najlakše mogu opisati cene u zvaničnom šopu Bode Glimta na stadionu “Aspmira.”

Površinski jeste mali, kao neka komfornija trafika, ali su cene toliko velike da za ljude sa “novčanikom iz Srbije” definitivno nisu.

Za običan dres, bez imena i broja na njemu, potrebno je izdvojiti oko 100 evra. Obične majice su 50 evra, zastave ismeđu 25-30 evra, dok su one za brod oko 45.

Peškir je, na primer 25 evra, dok je ćebe za 20 evra skuplje. Čak je i flašica za vodu oko 25 evra, dok je značka među najjeftinijim suvenirima i košta 12 evra. Primera radi, u Stokholmu, jednom od najslupljih gradova Skandinavije, pomenuta značka AIK-a je oko šest evra.

Dobra strana kupovine u ovom šopu jeste ta što na kraju dobiješ klupsku lizalicu na poklon. Da se malo zasladiš posle gorčine zbog računa.

Zanimljivo, u šopu nema ništa što najavljuje utakmicu između Bode Glimta i Crvene zvezde, što nije slučaj na drugim stadionima širom Evrope. Šop čak neće ni raditi za vreme meča, jer se zatvorio u 15 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Stadion Bode Glimta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skåne

    20. avgust 2024 | 16:08

    A znate li kolika ja plata i porez u Norvesku ?

  • Zoran

    20. avgust 2024 | 16:08

    Nije nam valjao socijalizam...hteli smo holivudske filmove a dobili smo to da je hrana luksuz a kamoli dres. Nisu takve cene kod nas ali bice,posle nam ke djavo kriv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA