Član čuvene šampionske generacije Obale Slonovače stigao u Igman Konjic: Pamtiće ga i srpski tereni

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zanimljivo pojačanje

Fudbalski klub Igman iz Konjica predstavio je novo i zanimljivo pojačanje za aktuelnu sezonu. U pitanju je bivši talentovani igrač milanskog Intera, Žunior Talo.

Ovaj 31-godišnji fudbaler, privukao je pažnju ljubitelja fudbala širom Evrope. Najveći deo svoje karijere proveo je u elitnom rangu francuskog fudbala, Ligi 1, gde je odigrao 62 utakmice, postigao 11 golova i upisao četiri asistencije. Pored toga, Talo je imao priliku da igra u italijanskoj Seriji A, portugalskoj Primeiri, kao i u elitnim ligama Švajcarske, Mađarske, Turske, dok je igrao i u Prvoj ligi Srbije.

Talo je prepoznatljiv po svojoj primarnoj poziciji napadača, ali se odlično snalazi i na pozicijama iza najofanzivnije uloge na terenu. U redove Igmana stigao je kao slobodan igrač i potpisao je ugovor do kraja sezone, što dodatno povećava očekivanja navijača ovog kluba.

Ovaj iskusni fudbaler prošao je omladinsku školu Intera, a tokom svoje seniorske karijere nosio je dresove velikih evropskih klubova kao što su Roma, Bari, Kijevo, Lil, Amien, Gimaraeš i Samsunspor. Zanimljivo, poslednji klub pred dolazak u Igman bila mu je Dubočica iz Leskovca.

Žunior Talo se može pohvaliti i time što je bio deo slavnog tima Obale Slonovače koji je 2015. godine osvojio Afrički kup nacija, predvođen zvezdama poput Jaja i Kolo Turea, Žervinja i Salomona Kalua.

(Telegraf.rs)

Video: Trening Zvezde u Norveškoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA