Sastav Zvezde za Bode: Da li će Milojević promešati odbranu i hoće li povreda Pume uticati na startnih 11?

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 13

Podsetimo, crveno-beli u utorak od 21 čas igraju prvi meč plej-ofa LŠ

Koliko su na terenu potrebni najbolji, toliko je u ovom slučaju, kada je u pitanju Crvena zvezda, veoma bitno da u startnih 11 protiv Bode Glimta budu oni iskusniji - koji znaju kako se igra za ulazak u Ligu šampiona.

Svestan je toga i trener Vladan Milojević kom je to iskustvo, uporedo sa kvalitetom, donelo dve grupne faze LŠ i 1/16 dinala Lige Evrope, uz činjenicu da nijedan meč od 12 kvalifikacionih nije izgubio.

Zma Milojević da igra na rezultat, u to nema sumnje. Onaj pozitivan, da ne kažemo barem nerešeno, odškrinuo bi mu vrata raja zvana grupna faza LŠ.

Na golu će stajati Marko Ilić, jer Omri Glazer nije ni doputovao sa ekipom. Oporavak teče po planu, moguće je da će zaigrati u revanšu, ali je za ovaj duel rizik bio prevelik.

Da Vanja Drkušić nije došao nedavno, Uroš Spajić i Naser Điga bi činili štoperski tandem. Ovako, Slovenac “preti” da istisne Đigu iz startnih 11 i debituje u crveno-belom dresu u najvažnijem meču.

Iako je tri utakmice bio van startne postave, Milan Rodić bi zbog tog iskustva mogao da zaigra otpočetka - što bi značilo da bi novajlija Seol išao desno. Ovo se čini kao realna opcija, jer je upravo Rodić taj za kog je vezano pomenuto iskustvo igranja ovakvih mečeva. U slučaju da Rodić ipak ostane na klupi ( malo verovatno), Seol će levo, a Ognjen Mimović desno.

Timi Elšnik i Hvang su, čini se, zacementirali svoje mesto u veznom redu. Što je svakako i najbolji izbor za Zvezdu uzimajućibu obzir formu igrača i mogućnost da se trkački nose sa rivalom.

Ispred njih će delovati Mirko Ivanić koji je verovatno i najkreativniji igrač trenutno, a da ne pominjemo to iskustvo igranja ovakvih mečeva. Novajlija Puma se na vreme probudio i igraće desno, osim ako ga sitna povreda ne omete. Povreda zbog koje je preskočio trening. Piter Olajinka je protiv Čukaričkog pokazao da je klasa i da bez njega Zvezda ne sme da igra. Stoga će Nigerijac na svoju levu stranu.

Kada je u pitanju napad, Bruno Duarte ima produktivnost za pohvalu, ali je mesto najisturenijeg rezervisano za Šerifa Endijaea koji, osim što je golgeter, radi sjajne stvari za ekipu.

Dakle, postava Zvezde za Bodo bi trebalo da izgleda ovako: Ilić, Seol, Điga ( Drkušić), Spajić, Rodić, Elšnik, Hvang, Ivanić, Puma, Olajinka, Endijae.

Fk Crvena zvezda SASTAV Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Video: Bruno Duarte lepim pogotkom vraća prednost Crvenoj zvezdi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA