Vojvodina prodala golmana u Portugaliju i lepo zaradila: Ovo su detalji transfera Lazara Carevića

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pouzdani golman menja klub...

Fudbaleri Vojvodine će u nastavak sezone ući bez Lazara Carevića, koji je postao novi golman portugalskog Famalikaa, potvrđeno je za Telegraf. Vojvodini će na ime obeštećenja pripasti 800.000 evra i 10 odsto od naredne prodaje.

Ovaj 25-godišnji golman karijeru je započeo u FK Grbalj, da bi krajem maja 2017. godine potpisao ugovor sa Barselonom B. Ipak, u Kataloniji se nije naigrao, te je za pet sezona upisao svega 25 nastupa.

U junu 2022. godine stavio je paraf na trogodišnji ugovor sa Novosađanima. Za dve sezone na stadionu "Karađorđe" profilisao se u jednog od glavnih igrača Vojvodine.

Za reprezentaciju Crne Gore debitovao je 24. marta 2022. godine, na prijateljskom meču sa Jermenijom.

(Telegraf.rs)

Video: Pred Lugano pričao o srpskom fudbalu, sudijama...: Nikad surovija konferencija Stanojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toza

    22. avgust 2024 | 01:38

    Kuku nama sa Rosićem ,koji je poslednji put penal odbranio u sezoni 2018/19 u ovoj ,našoj "super" ligi. I sa trenerom ,koji ne zna da vodi utakmicu i redovno prima golove u poslednjih 10 minuta susreta. Nekada je Vojvodina bila veliki klub ,sa igračima iz sopstvene akademije fudbala. Sada je filijala Crvene Zvezde i promenada za prodaju igrača. Da su praški studenti 1914.-e znali šta će klub postati , ne bi ga ni osnivali. Nije zaradila Vojvodina od prodaje Carevića. Zaradili su kriminalci , koje zovemo finansijerima, agentima i biznismenima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA