Vandali uništili Mesijevu kuću na Ibici, šokirali se kada je Argentinac odlučio da ih tuži: Ovu sumu zahteva

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Leo je rešio da presavije tabak

Ne isplati se biti vandal. To su na svojoj koži osetili članovi aktivističke grupe "Futuro Vegetal", što u bukvalnom prevodu sa španskog jezika znači "Biljna budućnost". Oni su pre oko dve sedmice na društvenim mrežama objavili da su na Ibici uništili kuću koja pripada Lionelu Mesiju, koji trenutno nastupa za američki Inter Majami.

Oni su na svojim društvenim mrežama objavili snimak na kojem se vidi kako njihova dva člana stoje ispred vile sa transparentom "Pomozite planeti, jedite bogate, ukinite policiju", a crveno i crnom farbom su preprskali zidove i potpuno ih ruinirali.

- Prošarali smo Mesijevu vilu na Ibici. Vila je bespravna gradnja, koju je fudbaler nabavio za neverovatnu sumu od 10 miliona evra - napisali su oni na društvenoj mreži "X".

Međutim, vrlo brzo je stigla reakcija argentinskog fudbalera, kojoj se navedena grupa sigurno nije baš nadala kada je činila ovo kazneno delo. Leo Mesi i njegov advokatski tim zajedno su podigli tužbu i zahtevaju odštetu od 50.000 evra zbog vandalizma i upada na privatno imanje.

Ta suma šokirala je aktiviste, koji su se ponovo javili da objasne da nikakva šteta nije napravljena.

- Ta boja je na bazi vode. Može se oprati gumenim crvenom, a u najgorem slučaju ćete morati da malo jače trljate. Čak ikada biste morali da prefarbate fasadu, to ne bi koštalo 50.000 evra - rekao je Bilbo Basatera, koji se predstavio kao PR ove grupe.

(Telegraf.rs)

Video: Odgovor kapitena Nemačke Aci Stojanoviću koji je izazvao buru u NBA ligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    19. avgust 2024 | 16:29

    Platicete i pitati jel treba jos da platimo...🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA