Saznajemo! Aldo Kalulu prekobrojan u Partizanu, Romanić ne menja Saldanju već Francuza u Humskoj

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 10

Krilni napadač nije u planovima, ali nije izgleda voljan da menja sredinu za manji novac

Ukoliko dođe do finalizacije transfera Lazara Romanića iz Železničara u Partizan, a nije baš tako izvesno kako je najavljeno. to neće biti zbog eventualne prodaje i "klizavog" statusa Mateusa Saldanje, već bi krilni napadač stigao kao zamena za - Alda Kalulua, saznaje Telegraf! Omaleni francuski fudbaler u nekakvoj je priči sa nemačkim Bohumom, no, to nije razlog eventualnog rastanka već činjenica da nije u planovima stručnog štaba u bliskoj budućnosti, iako je u prethodnom periodu imao minutažu.

Za početak - Kalulu je navodno odbio ponudu Bohuma, jer nije trenutno zainteresovan da menja sredinu, iako postoji i teza da zvanična ponuda nije ni stigla u prostorije stadiona u Humskoj već da je to više bio manevar zastupnika fudbalera.

Radilo se, navodno, o iznosu u visini od milion evra, ali, rekosmo već, u gustoj magli, jer sam Kalulu nije bio zainteresovan da obuče dres Bundesligaša, a pride taj "papir" sa iznosom i zvaničnom zainteresovanošću nije video svetlost dana.

Sa druge strane, u Partizanu bi Kaluluu rado videli leđa u ovom trenutku, jer je plasman u Evropu doveden u pitanje, samim tim i stabilne finansije, a Francuz nije baš jeftin. Uz to, statistika i doprinos na terenu su mu poražavajući, a ni ponašanje mu nije jača strana.

To se moglo primetiti i prilikom izmene u drugom meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Lugana kada je ljutito reagovao, čak posegao i za flašicom vode da iskaže revolt.

Zato je proces angažovanja krilnog napadača, koji traje već mesec i po dana donekle ubrza, ali pošto Partizan i nema sportski sektor, mogao bi da traje i čitavu večnost, da sam Kalulu sve to na neposredan način nije "pogurao".

E, tu dolazimo do zapleta, jer niti Železničar iz Pančeva voljan da pusti Romanića za "kikiriki", niti je Kalulu voljan da se odrekne svoje masne plate, taman verovatno i sedeo na klupi u narednom periodu.

Partizan već ima poprilično nagomilan igrački kadar i dovođenje još jednog krila, a da se pritom nije oslobodio prostor za novo rešenje, deluje kao dodatni kamen oko vrata klubu koji će svakako imati problem da "skrpi" budžet do zime, ukoliko hitno ne proda nekoga od fudbalera.

Crno-beli, uz pomenutog Kalulua, u sastavu na pomenutoj poziciji imaju još odmoricu igrača: Severinu, Grimalda, Goha (može da igra i centralno), Zubairua, Trifunovića, Jankovića, Jevremovića... Neki od njih se koriste manje, neki više, no, pitanje je, ako neko ne napusti klub, imali li mesta i novca za novo ime.

Dani teških odluka u Humskoj...

(Telegraf.rs)

Video: Partizan poveo u Kruševcu! Ovako je Kalulu probio bedem Napretka na minut od kraja poluvremena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    19. avgust 2024 | 10:17

    Ima bar 10 igrača pre Kalulua koji bi trebalo da dobiju zahvalnicu,ovaj mučenik bar trči,često traži podršku u presingu ali samo može da raširi ruke jer nema ko da ga isprati. Stanoje trošiš kredite opasno kod nas koji ti dajemo podršku

  • miki

    19. avgust 2024 | 10:12

    On jedini bori se vraca se nazad pokazuje neki zelju i volju svaku tekmu igra deugu poziciju, jedini je pored Saldanje da ostane u Partizanu. Zahid Severina Ariaga Owusu njih treba menjati

  • Samo

    19. avgust 2024 | 10:15

    E, da je samo Kalulu bilo bi dobro. Od 40 koliko su ih nakamarali 38 nisu ni za Vrsku Cuku. Ostalo je samo ime Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA