Emocija! Zet Siniše Mihajlovića postigao gol u Seriji A, pa ga posvetio tastu: "Uvek pomislim na njega..."

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kakve reči...

Fudbaleri Đenove su u prvom kolu nove Serije A odigrali 2:2 protiv Intera, a jedan od strelaca za Đenovu bio je Alesandro Voljako, kome je to i prvi gol u karijeri u Seriji A. Inače, Alesandro Voljako je i zet legendarnog Siniše Mihajlovića kome je posvetio ovaj pogodak.

Voljako je oženio ćerku Siniše Mihajlovića, Virdžiniju, a gradio je svoju karijeru kroz nekoliko klubova u Italiji pre nego je stigao do najelitnijeg ranga u tamošnjem fudbalu.

Inače, Alesandro i Virdžinija očekuju već i drugi dete, a nakon gola je Voljako pričao o svom tastu, kome je posvetio pogodak.

- Posveta? Definitivno mojoj porodici, mojoj ženi, mojoj ćerki i mom najboljem prijatelju koji me obično 'premlati', ali mi je danas rekao da ću postići gol. I danas sam se osećao čudno, mnogo sam mislio na Sinišu. Čini se i očigledno da se to kažem, ali za mene nije, u posebnim trenucima se osećam veoma blisko s njim. Mislio sam na njega i, kao i uvek, kada mi je potrebno da sebi dam tu snagu, on je taj koji to čini za mene - rekao je Voljako.

(Telegraf.rs)

Video: Troicki: Novak je tu sa nama pored neuspešne grend slem sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA