Gde odlazi Milan Borjan? Novi prvoligaš u zemlji gde ide sve više fudbalera, imali su i srpskog trenera

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kanadski golman se seli u "toplije krajeve"

Ovog leta je Milan Borjan otišao iz Crvene zvezde i pre kraja ugovora, a kako prenose mediji on je već pronašao novi klub. Nakon što je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Slovanu, on će se sada preseliti u Al Rijad iz Saudijske Arabije!

Milan Borjan je prethodnog leta doživeo smenu sa gola Crvene zvezde kada je na mesto trenera došao Vladan Milojević, koji mu je jasno stavio doznanja da ne računa na njega. Otišao je Borjan na pozajmicu, a dolazak Vladana Milojevića nije ništa promenio u tom smislu.

Bilo je izvesno da će Borjan napustiti Zvezdu, samo je bilo pitanje kao slobodan igrač ili u eventulanom transferu, da bi došlo do prvog rešenja. Samim tim, Borjan je postao slobodan u izboru nove sredine, a kako se može načuti upravo iz Saudijske Arabije, on će postati novi golman Al Rijada.

Al Rijad je prethodne godine ušao u najviši rang fudbala u Saudijskoj Arabiji i sada žele da naprave tim dostojan i opstanka u istom, a u Borjanu vide idealnu opciju za svoj gol.

U srpskoj javnosti Al Rijad nije toliko poznat, a nije ni čudo s obzirom na to da su tek ove sezone uspeli da se vrate u najeltiniji rang fudbala u tamošnjoj zemlji. Oni u svojoj istoriji nemaju nijednu titulu, dok su bili samo na drugom mestu.

Inače, oni su dva puta u istoriji bili i šampion druge lige, a dva puta su bili i vice-prvak Kupa Kralja. Zanimljivo je i to da je ovaj klub u svojoj istoriji imao i jednog srpskog trenera, a radi se o Dejanu Arsovu koji je radio od maja do septembra 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Borjan se vratio na Marakanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA