Andreas Pereira ne odlazi iz Londona: "Veoma sam srećan u Fulamu, mi smo kao porodica"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaler Fulama nagovestio je da želi da se zadrži u Premijer ligi

Fudbaler Fulama i brazilski reprezentativac Andreas Pereira izjavio je da nema nameru da napusti londonski klub, pošto je srećan u ekipi sa "Krejven kotidža".

Pereira (28) je član Fulama od 2022. godine, a pre toga je igrao za Mančester junajted, Granadu, Valensiju, Lacio i Flamengo. On ima ugovor sa Fulamom do juna 2026. godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

Pojedini britanski mediji su nedavno objavili da bi brazilski reprezentativac mogao do kraja letnjeg prelaznog roka da napusti londonski klub.

- Veoma sam srećan u Fulamu. I moja porodica je srećna. Naravno da imam ambicije, ali mi je važno da često pričam sa menadžerom kluba Markom Silvom - rekao je Pereira za britanski Atletik.

On je rekao da mu je žao što su Fulam napustili Vilijan i Žoao Palinja.

- Šteta što su dva moja najbolja prijatelja otišla iz Fulama. Naravno da stičem nove prijatelje, ali mnogo će mi nedostajati Vilijan i Palinja. Imamo veoma dobru grupu igrača. Atmosfera je dobra na treningu, mi smo kao porodica - zaključio je Pereira, koji je prošle sezone odigrao 44 meča za Fulam i postigao je tri gola.

Fulam je u petak u prvom kolu Premijer lige u gostima poražen od Mančester junajteda rezultatom 1:0. Londonski klub će 24. avgusta u narednom kolu engleskog prvenstva na svom terenu dočekati Lester.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Trener IMT-a: "Najbolji igrač na utakmici bio je sudija i ja tu ništa više ne bih dodao"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA