Makabi kroz dramu do pobede pred meč sa TSC-om: Lazetić se baš namučio pred okršaj sa bivšom ekipom

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Savladan je Bnei Sakhnin u polufinalu

Fudbaleri Makabija iz Tel Aviva slavili su u poslednjem meču pred put u Mađarsku na okršaj sa TSC-om u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Nije bilo doduše nimalo lako, ali su posle dramatične završnice izbacili Bnei Sakhnin u polufinalu Toto kupa - 2:1 (0:0).

Moglo je možda da bude i mnogo lakše za Makabi da VAR nije poništio pogodak Madmona u 11. minutu zbog ofsajda, pa se na prvi pogodak čekalo čak do 85. minuta kada je Makabi iznudio penal.

Siguran realizator bio je Eran Zahavi, a samo malo kasnije je Bnei Sakhnin ostao i sa desetoricom, pošto je isključen Ben Hamo. Makabi je tada dobio i novi penal, koji nije realizovao Turgeman.

Iako je uveliko tekla nadoknada vremena, do kraja su viđena još dva gola, pa je prvo Makabi uspeo da duplira svoju prednost u 94. minutu preko Davide, ali je Sakhnin vratio nadu nakratko minut kasnije preko Kalaiala.

Ipak, nije uspeo Sakhnin da napravi iznenađenje, pa tako Žarko Lazetić sa Makabijem dolazi na megdan protiv bivšeg tima sa osmehom na licu.

Utakmica Makabi - TSC igra se u četvrtak od 20.00 časova na stadionu Haladaša u Sombatelju u Mađarskoj.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je OFK srušio moćni TSC i uzeo tri boda u Bačkoj Topoli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA