Lazović dvostruki asistent u velikoj pobedi Verone u prvom kolu Serije A: Napoli "demoliran" na Bentegodiju

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Domaći su slavili sa čak 3:0

Fudbaleri Verone ostvarili su veoma ubedljivu pobedu u 1. kolu Serije A protiv Napolija, a učešće u svemu imao je i Darko Lazović, koji je asistirao za prvi i poslednji gol svog tima na "Bentegodiju" - 3:0 (0:0).

Prvo poluvreme nije nam donelo golove, ali zato jeste povredu Hviče Kvarachelije, kojeg je morao da zameni Raspadori.

I baš u tonu njegovog prezimena je igrao Napoli u nastavku utakmice. Potpuno se sve "raspalo" u sastavu Napolitanaca, a Verona je to maksimalno uspela da iskoristi.

Već u 50. minutu je Livramento uspeo da zatrese mrežu na asistenciju Lazovića, da bi Moskera duplirao prednost na dodavanje Ondžeja Dude u 75. minutu utakmice.

Kada se mislilo da će konačni rezultat ovog meča biti 2:0, usledio je novi pogodak Verone preko Moskere, kojem je ovaj put ponovo asistirao naš Darko Lazović, koji je bio jako raspoložen.

Na kraju, ako neko ne doživi još veći debakl, postoji šansa da Napoli završi prvo kolo na poslednjem mestu Serije A, a da Verona sa druge strane bude i prvoplasirana.

U drugom meču u istom terminu, Bolonja i Udineze odigrali su bez pobednika (1:1), a golove su postigli Orsolini sa penala u 57. minutu i Đaneti u 68. minut za goste.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je OFK srušio moćni TSC i uzeo tri boda u Bačkoj Topoli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA