Sve je lakše kada u timu imate Halanda: Norvežanin nastavio gde je stao, Siti se prošetao pored Čelsija

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Norvežanin načeo, Kovačić dokrajčio svoj bivši klub

Od derbija između Čelsija i Mančester sitija u 1. kolu Premijer lige gotovo da nismo dobili ni "d". Jednostavno rečeno, Građani su dominirali na terenu od početka do kraja, diktirali ritam i na kraju gotovo bez ikakve muke srušili Plavce, koji će morati mnogo da rade kako bi dostigli nivo potreban da se eventualno bore za titulu - 0:2 (0:1).

Ali opet, sve je lakše kada u timu imate neverovatnog Erlinga Halanda, koji je još jednom pokazao kakva je klasa i konstantna opasnost po gol rivala.

To je dokazao već u 18. minutu kada ga je odlično uposlio Bernardo Silva. Norvežanin je primio loptu, okrenuo se pored Kukurelje i poslao loptu bukvalno kroz bukvalno jedinu prazninu između njega i golmana Sančeza u mrežu.

Pokušao je Čelsi na neki način da uzvrati, a Džekson je u 45. minutu na isteku prvog poluvremena smestio loptu u mrežu. Videlo se, ipak, na ponovljenom snimku da je reč o povelikom ofsajdu, što je odmah potvrdio i VAR i poništio ovaj gol.

Usledio je nešto mirniji deo igre, gde je Siti strpljivo čekao napad kojim bi stavio tačku na ovaj meč i dočekao ga je u 84. minutu meča.

Čelsi se spetljao i izgubio loptu na svojoj polovini, lopta se nekako odbila do Matea Kovačića, koji je bio na oko 20 metara od gola, a bivši fudbaler Čelsija uspeo je sjajno da šutira i da tako potpuno dotuče svoj nekadašnji tim.

U narednom kolu, Siti dočekuje Ipsvič na svom terenu i to bi mogla da bude odlična prilika za veliki broj golova za Građane. Sa druge strane, Čelsi gostuje Vulverhemptonu.

(Telegraf.rs)

Video: Dao gol iz ofsajda, pa skinuo dres da se raduje, sudija ga izbacio iz igre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA